Učitavanje

Zatvori
  • TV I AUDIO

    TV I AUDIO

  • BIJELA TEHNIKA

    BIJELA TEHNIKA

  • MALI KUĆANSKI APARATI

    MALI KUĆANSKI APARATI

  • HLAĐENJE I GRIJANJE

    HLAĐENJE I GRIJANJE

  • IT OPREMA

    IT OPREMA

  • MOBILNI I NAVIGACIJE

    MOBILNI I NAVIGACIJE

  • GAMING AND FUN

    GAMING AND FUN

  • BRAND ZONE

x

Na klik do trenda!

Hiljade zadovoljnih korisnika redovno dobija informacije o svim pogodnostima koje Techno Shop pažljivo priprema za svoje kupce. Prijavom na newsletter ostvari fenomenalne uštede. Samo jedan klik vas dijeli od trenda!

Prijavi se na newsletter
Opis proizvoda
Tehničke specifikacije

 

Uzmite svoj PS5® u ruke
PlayStation Portal™ Remote Player daje vam pristup igrama na vašem PS5 preko kućnog Wi-Fi-ja, što vam omogućuje da odmah skočite u igranje bez potrebe za igranjem na TV-u.
Igrajte svoju kolekciju igara
PlayStation Portal™ Remote Player može igrati kompatibilne igre koje ste instalirali na svoju PS5® konzolu, uključujući vaše omiljene igre za PS5 i PS4.
Iskusite uranjanje koje oduzima dah sa značajkama bežičnog upravljača DualSense®
Osjetite zadivljujuću snagu taktilne povratne informacije i prilagodljivih okidača u podržanim igrama. Odzivne vibracije reagiraju na vaše izbore u igri i simuliraju čimbenike okoline. Dinamički otpor oponaša napetost interakcije s opremom i objektima u igri u odabranim PS5® igrama.

Prekrasan LCD zaslon od 8 inča
Uhvatite svaki izuzetan detalj svojih omiljenih igara dok oživljavaju na jarko osvijetljenom i prekrasnom full HD zaslonu.
60fps u rezoluciji 1080p
PlayStation Portal™ Remote Player može pružiti svilenkasto glatko igranje pri brzini do 60 sličica u sekundi s visokom jasnoćom slike na svom zaslonu rezolucije 1080p.
Zaigrajte brzo
PlayStation Portal™ Remote Player namjenski je napravljen uređaj posvećen pružanju nevjerojatnog iskustva igranja na daljinu. To znači da ga možete uključiti, pritisnuti tipku za povezivanje sa svojom PS5® konzolom i početi igrati nevjerojatnom brzinom.

PlayStation Portal™ daljinski kontroler omogućuje ti pristup igrama na tvojoj konzoli PS5 putem kućnog Wi-Fi-ja1 bez potrebe za igranjem na TV-u.

PlayStation Portal™ daljinski kontroler može streamati kompatibilne igre instalirane na tvojoj konzoli PS5. Za PlayStation Portal™ daljinski kontroler potreban je širokopojasni internet Wi-Fi s najmanje 5Mbps prostora. Za bolje iskustvo igranja preporučuje se veza velike brzine od najmanje 15 Mbps. Kvaliteta i povezanost tvog igranja mogu varirati ovisno o tvom mrežnom okruženju. Potrebni su konzola PS5 i račun za PlayStation Network. PS5 konzola mora biti spojena na širokopojasnu internetsku vezu, potpuno napunjena ili u načinu mirovanja i mora biti uparena s tvojim PlayStation Portal™ daljinskim kontrolerom.

Performanse pojedinačne igre ovisit će o konkretnoj igri koja se igra i kvaliteti povezivosti u tvom mrežnom okruženju

Tehničke specifikacije

  • Garancija

    12 mj.
  • Wifi

    DA
  • Rezolucija ekrana

    FULL HD 1080P
  • Dijagonala (inch)

    8

SONY PlayStation Portal remote player 1000042435

Šifra proizvoda: N00030163
Naša najniža cijena
474,- KM
Redovna cijena: 499,- KM
SONY

Informacije

  • Garancija

    12 mj.
U košaricu
Brza dostavaBrza dostava

Slični proizvodi

Sve cijene su u KM i uključuju zakonski PDV. Slike su informativnog karaktera.

Na početak